Gezonde leefstijl voor iedereen!

Positief in het leven staan

Controle hebben over je eigen lichaam en gewicht

De manier om je steeds beter te voelen en om te genieten van het leven

Op een gezonde manier aan je leefstijl werken

Wil je graag afvallen, maar heb je moeite met het samenstellen van een goed voedingsschema? Met de weekmenu’s is al het denkwerk voor je uit handen genomen. Aan de hand van jouw gegevens stel ik wekelijks een nieuw voedingsschema voor je samen. Zo eet je moeiteloos precies wat je lichaam nodig heeft.

Voedingsadvies met het programma van BenFit

Wij zijn meer van het volhouden

Je kunt kiezen uit een van de volgende menu’s:

Basis: er wordt gebruik gemaakt van zuivel, ontbijtgranen, brood, fruit, rauwkost, aardappelen, pasta’s, rijst, olie, boter etc. Er wordt ten minste twee keer per week vis gekozen in het diner.

Natuurlijk: er wordt gebruik gemaakt van biologische producten, zoals ontbijtsmoothies, noten, fruit, rauwkost en groenten, ei, zuivel, quinoa, kokosolie, soepen, salades etc. Er wordt minstens twee keer per week een vegetarisch diner gekozen, er wordt twee keer vis gekozen en er wordt vaker salade gekozen. Dit menu vergt meer bereidingstijd.

Low carb: Koolhydraat-arm, maar niet helemaal koolhydraat-loos. Er komt dus minder brood, rijst, aardappelen en pasta in voor. Dit betekent dat je meer moet voorbereiden en dat je niet zomaar een boterham kan meenemen voor op het werk. Er worden vaker salades gekozen, maar ook voor het gemak af en toe speciaal koolhydraatarm brood. Er wordt twee keer per week gekozen voor vis en een keer per week voor vegetarisch.

Vegetarisch: geen vlees en vis. Er wordt gebruik gemaakt van ontbijtgranen, zuivel, fruit, rauwkost, noten, vleesvervangers, brood, pasta, rijst, aardappelen, ei, vruchtensap etc.

 

 

 

 

De recepten zijn eenvoudig en overzichtelijk

Heb je iets niet in huis of lust je het niet? Geen probleem! Kies iets uit de vervangende lijst, de voedingswaarden blijven gelijk.

Je maakt gebruik van een handige app.

Tarieven

BenFit: 4 wkn. traject  € 39,- inclusief gratis kennismakingsgesprek + uitleg

BenFit: 8 wkn. traject  € 78,- inclusief gratis kennismakingsgesprek + uitleg

BenFit: 12 wkn. traject  € 117,- inclusief gratis kennismakingsgesprek + uitleg

BenFit: 12 wkn. traject  € 249,- inclusief gratis kennismakingsgesprek, uitleg + wekelijkse begeleiding

 

Voedingsadvies met het programma SanaSlank

Met behulp van eiwitrijke producten en verse groenten ga je in 4 stappen het gewenste doel bereiken. Naarmate het streefgewicht wordt bereikt, stap je langzaam over op normale voeding. Op de website van SanaSlank kun je kiezen uit een zeer uitgebreid assortiment. Je geeft jouw bestelling door aan je coach of je bestelt het zelf met een shopcode die je van de coach kan krijgen.

Telefoon

06-11071798

Email

info@liveslimilpendam.nl

Adres

Watersnip 12, 1452 VB Ilpendam