SLIMdiet

Het is tijd voor een nieuwe start!

Heerlijke recepten

echte oplossingen, echte resultaten

continu monitoring

1 op 1

Voedings- & Leefstijladvies

Wat kun je van mij verwachten als coach? Motiverende coaching, herkenning, tips, stok achter de deur, regelmatig afspraken bij mij thuis of met behulp van videobellen. Ik werk met 2 verschillende methodes: BenFit en SLIMdiet. Ik zal er alles aan doen om je te helpen met het behalen van je doel!

Wil je weten wat LiveSlim Ilpendam voor jou kan betekenen? Laten we kennismaken!!

Tijdens een gratis intake bij mij thuis of via videobellen leg ik je alles uit en kijken we welk voedingsprogramma het beste bij jou past.

Marcella Achterberg

Hi, Ik ben Marcella!

Ik geloof dat diëten niet werkt als het voelt als een gevecht of straf. Herkenbaar? Met deze methode werk je naar een gezond eetpatroon. Het geheim? De gerechten zitten boordevol eiwitten en zijn koolhydraatarm. Die geven een verzadigd gevoel. Kies voor een blijvend gezonde leefstijl. SLIMdiet bewijst dat het kan.

Geen zin om uren in de keuken te staan? Geld uit te geven aan dure superfoods? Of supermarkten af te struinen voor ingrediënten waar je nog nooit van hebt gehoord?

Hou het simpel! Met het eenvoudige 4-stappenplan. De porties zijn precies afgemeten en bevatten alle voedingsstoffen die jij nodig hebt. Gemakkelijker kan bijna niet!

Het 4-stappenplan van SLIMdiet

 

stap 1

Tijdens stap 1 eet je vijf SLIMdiet-maaltijden per dag, gecombineerd met groenten.

Stap 2

Bij stap 2 schakel je voor de avondmaaltijd over op vlees of vis, met groenten.

Stap 3

Als je aan stap 3 begint, ben je al bijna op je streefgewicht. Ik help je nu om geleidelijk afscheid te nemen van het dieet en te werken aan een blijvend gezond eetpatroon.

Stap 4

Bij stap 4 komt het einde in zicht. Ben je klaar om de nieuwe jij in de spiegel te zien?

Voeding is de brandstof voor jouw lichaam!

Maak een afspraak

dan maken we een plan

en gaan we er samen voor!

Telefoon

06-11071798

Email

info@liveslimilpendam.nl

Adres

Watersnip 12, 1452 VB Ilpendam