Heerlijke recepten

echte oplossingen, echte resultaten

continu monitoring

Marcella Achterberg

Hi, Ik ben Marcella!

Ik geloof dat diëten niet werkt als het voelt als een gevecht of straf. Herkenbaar? Met deze methode werk je naar een gezond eetpatroon. Het geheim? De gerechten zitten boordevol eiwitten en zijn koolhydraatarm. Die geven een verzadigd gevoel. Kies voor een blijvend gezonde leefstijl. SanaSlank bewijst dat het kan.

Geen zin om uren in de keuken te staan? Geld uit te geven aan dure superfoods? Of supermarkten af te struinen voor ingrediënten waar je nog nooit van hebt gehoord?

Hou het simpel! Met het eenvoudige 4-stappenplan. De porties zijn precies afgemeten en bevatten alle voedingsstoffen die jij nodig hebt. Gemakkelijker kan bijna niet!

Het 4-stappenplan van SanaSlank

 

stap 1

Je start in blok 1, de strenge fase. Hierbij eet je zes keer per dag een speciaal eiwitproduct aangevuld met verse groenten en voedingssupplementen. Als je 2/3 van je te verliezen gewicht kwijt bent mag je naar het volgende blok.

Stap 2

Blok 2 is ook wel het gematigde blok, de warme maaltijd bestaat in dit blok uit een stukje vis of mager vlees met groenten. Het afslanken gaat daar nog steeds door. De laatste loodjes volgen als het streefgewicht is behaald. 

Stap 3

Blok 3. je bouwt het eiwitdieet langzaam af en leert ondertussen hoe een gezond eetpatroon er uit ziet en welke producten je beter wel en niet kunt eten.

Stap 4

Bij stap 4 komt het einde in zicht. Ben je klaar om de nieuwe jij in de spiegel te zien?

Voeding is de brandstof voor jouw lichaam!

Maak een afspraak

dan maken we een plan

en gaan we er samen voor!

Telefoon

06-11071798

Email

info@liveslimilpendam.nl

Adres

Watersnip 12, 1452 VB Ilpendam