Marcella Achterberg
Marcella Achterberg

Hallo! Ik ben Marcella Achterberg.

Gecertificeerd voedings- & leefstijldeskundige

Ik ben Marcella Achterberg. Een aantal jaren geleden merkte ik dat ik niet zomaar meer kon eten wat ik wilde. Mijn gewicht ging langzaam steeds een beetje verder omhoog. Nu ben ik best tenger, maar mijn broeken zaten niet lekker meer. De extra kilo’s gingen op mijn buik zitten, waardoor er vaak gevraagd werd of ik zwanger was. Terwijl ik de 40 al gepasseerd was en nu 50-plusser ben en in de overgang zit. Ik ben verschillende diëten gaan volgen, maar mijn gewicht ging niet of nauwelijks naar beneden. Totdat ik eindelijk een gezond voedingsprogramma heb gevonden wat bij mij past. Ik ben afgevallen, blijf op mijn gewenste gewicht, mijn broeken zitten weer lekker, ik krijg complimentjes en ik heb minder last van de overgang.

 

Ervaring

Mijn ervaring wil ik graag delen met anderen die ook op zoek zijn naar een gezonde leefstijl, gewicht willen verliezen en daarna op gewicht willen blijven. Daarom ben ik gestart met LiveSlim Ilpendam.

 

Coach

Wat kun je van mij verwachten als coach? Motiverende coaching, herkenning, tips, stok achter de deur, regelmatig afspraken bij mij in de praktijk of met behulp van videobellen. Ik werk met 2 verschillende methodes: BenFit en SanaSlank. Ik zal er alles aan doen om je te helpen met het behalen van je doel!

 

Gratis intake

Wil je weten wat LiveSlim Ilpendam voor jou kan betekenen? Laten we kennismaken!! Tijdens een gratis intake bij mij in de praktijk of via videobellen leg ik je alles uit en kijken we welk voedingsprogramma het beste bij jou past. 

Vul het contactformulier op deze website in, maak een online afspraak of bel mij op 06-11071798.

Het creëren van een gezonde leefstijl en daarbij gewicht verliezen is niet eenvoudig, maar het wordt een stuk makkelijker als je het niet alleen hoeft te doen!

Tot snel!!

Wat heb ik te bieden? 

Voedingsadvies

Je krijgt bij mij eerlijk en advies op maat. Wanneer ik merk dat jouw motivatie nog niet voldoende is, gaan we daar eerst aan werken

1 op 1 begeleiding

Gezondheid is een persoonlijke aangelegenheid en daarom doen wij alleen maar 1 op 1 begeleiding. Hiermee bereiken wij het beste resultaat

Leefstijladvies

Gezonde voeding is één, maar het aanpassen van jouw leefstijl is minstens zo belangrijk. Anders val je snel weer in het oude patroon

Maatwerk voedingsadvies

Iedereen is anders en iedereen heeft zijn/haar voorkeur qua voeding. Wil je geen jojo effect, dan moet het voedingsadvies bij jou passen, zodat het makkelijk vol te houden is.

Wekelijks consult

Iedere week hebben wij contact, zodat je al jouw vragen kunt stellen en wij goed kunnen monitoren wat jouw voortgang is. Dit contact kan op de praktijk zijn, maar ook telefonisch of via videobellen.

Samen werken aan resultaat

De strijd is al moeilijk genoeg. Overal liggen verleidingen op de loer. Samen met jou ga ik de uitdaging aan om jouw doelen te bereiken. Als het nodig is, ben ik er voor je en niet alleen tijdens de afspraak.

Telefoon

06-11071798

Email

info@liveslimilpendam.nl

Adres

Watersnip 12, 1452 VB Ilpendam