Ervaringen

Ik volg het BenFit voedingsprogramma sinds 4 weken en ben nu 3,5 kilo afgevallen. Voor mij is dit een heerlijke manier om af te vallen. Ik kijk s’ ochtends op mijn BenFit app en hoef niet na te denken wat ik mag eten, alles staat op de app. Daarbij is het heel gevarieerd, dus ik krijg al mijn voedingsstoffen binnen. Marcella geeft mij daarbij goed advies, als ik bijvoorbeeld een etentje heb en mij dan niet goed aan het menu kan houden. Het is elke keer weer gezellig om bij haar te komen wegen. Een echte aanrader!!

Irene

Ik ben onlangs begonnen aan deze leefstijl. Ik had al verschillende diëten geprobeerd, maar nog geen enkele gaf wat ik zocht. Bij het programma BenFit kan je zelf kiezen op welke manier je dit wil doen. Wil je low carb, natuurlijk, basis of vegetarisch? Alles is mogelijk! Gewoon eten wat je wil. De weekmenu’s zijn makkelijk te volgen en vind je iets niet zo lekker, dan heb je genoeg opties om iets anders te kiezen. Echt, ik ben om! Dit kan ik jaren volhouden.

Erna

LiveSlim Ilpendam? Ik ben fan! Op 6 april ben ik begonnen met SanaSlank en ik zag na 1 week al resultaat! De adviezen, begeleiding en lekkere recepten van LiveSlim Ilpendam hebben ervoor gezorgd dat ik nu goed in mijn vel zit, meer energie heb en veel complimentjes mag ontvangen. We zijn nu 7,5 week en 7,5 kilo verder! Het is goed vol te houden en helpt mij naar een gezonde leefstijl. Ik zou het iedereen aanbevelen!

Charelle

Ik wilde graag met een coach een gezonde leefstijl creëren voor mezelf. Ik hoorde succes verhalen over Marcella “live slim” en ben vol enthousiasme in februari begonnen. De kilo’s vliegen d’r af.. Het is zo goed vol te houden, ik ben nu bewuster bezig met eten en dat wordt beloond! Ik straal weer!!

Michelle

Ik heb onlangs het 12 weken programma van LiveSlim gedaan. Dit is onder begeleiding van Marcella en ik kan het iedereen aanbevelen! En geloof mij,….het werkt! De reden: de steun en begeleiding van Marcella in combinatie met het doorzettingsvermogen van jezelf! Ik vond het erg fijn om samen met Marcella mijn beoogde doelen te gaan halen en het leukste is dat het op 3 kilo na gelukt is! Maar toch een kleine 10 kilo in 12 weken…. wie wil dat nou niet!! Ik zeg doen!!! En niet straks maar NU!!

Gaby

Ik heb Marcella van LiveSlim Ilpendam ingeschakeld, omdat het mij alleen niet lukte om mijn zwangerschapskilo’s eraf te krijgen. Dat is sowieso gelukt!! Met twee keer in de week 5 km hardlopen vlogen de kilo’s er in de eerste weken meteen af. Ik hoefde niet heel veel kilo’s af te vallen, dus voelde mij weer snel fit en 200% weer lekkerder in mijn vel. Bedankt!!

Stephanie

Ik ben nu bezig met de vierde week, het is prima vol te houden (ik eet meer als anders). Het is een erg makkelijk programma. Je krijgt ruim van tevoren het menu met de boodschappenlijst binnen. De begeleiding is prima. Marcella is een rustig persoon die je op haar eigen manier begeleidt. Als je vragen hebt krijg je direct antwoord en het feit dat je wekelijks gewogen wordt is voor mij een stok achter de deur! Kortom een aanrader!!

Margriet