Gezonde leefstijl voor iedereen!

Positief in het leven staan

Controle hebben over je eigen lichaam en gewicht

De manier om je steeds beter te voelen en om te genieten van het leven

Op een gezonde manier aan je leefstijl werken

Het BenFit-programma is speciaal ontwikkeld om op een gezonde manier aan je leefstijl te werken: of het doel nu afvallen, aankomen of juist in balans blijven is. Ik  begeleid je en ga samen met jou aan de slag  om een gezonde leefstijl te realiseren. Ik help je op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

Voedingsadvies

Ik ben meer van het volhouden

Een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van je lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van je werk én het aantal uren dat je sport. Daarnaast houdt het programma rekening met voorkeuren, eetpatronen en allergieën of intoleranties. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Het voedingsadvies  is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende en gebaseerd op de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. BenFit is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijd vervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt.

Het voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere twee pijlers van BenFit: Gezond bewegen en Relax.

 

Gezond bewegen

Jojo-en… De enige beweging die  je niet wilt!

Je krijgt advies wat jij het beste kunt doen op het gebied van lichaamsbeweging. De BenFit-pijler Beweging kan ingezet worden op meerdere niveaus van intensiteit.

  • Je kunt kiezen voor een individuele- of teamsport.
  • Je krijgt advies inzake je dagelijkse bewegingspatroon.

Het BenFit-beweegadvies ondersteunt verantwoord afvallen tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over gezond bewegen en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe beweegpatroon en de andere twee pijlers van BenFit: Voedingsadvies en Relax.

Balansdag

Wat dacht je van een balansleven?

Het is belangrijk dat je heel bewust gaat werken aan de balans tussen inspanning en ontspanning. Wil je fit zijn én blijven, dan is het van groot belang dat je lekker in je vel zit. Daarom moet je tijd maken om te relaxen en werken aan je mentale gezondheid. Je gaat tijd voor ontspanning inbouwen in jouw leven en regelmatig heel bewust kiezen voor een moment voor jezelf.

Gezond leven, een fit lichaam creëren, een gezond gewicht bereiken, het is binnen handbereik met het voedingsprogramma BenFit!

Onderschat de kracht van jouw denkwijze niet: geloof dat jij jouw doel gaat bereiken en je zult slagen. Daarom staat positief denken tijdens het BenFit-programma centraal. Positief in het leven staan, meer genieten en lekkerder in je vel zitten. Het maakt je optimistisch en sterk, je ziet de mogelijkheden en je grijpt elke kans aan om jouw doel te verwezenlijken.

Het BenFit-relaxadvies in combinatie met voedings- en beweegadvies,  ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over ontspanning, positief denken en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe relaxpatroon en de andere twee pijlers van BenFit: Voedingsadvies en Gezond bewegen.

Marcella Achterberg

Maak een afspraak

We maken een plan

En samen gaan we voor succes!

Telefoon

06-11071798

Email

info@liveslimilpendam.nl

Adres

Watersnip 12, 1452 VB Ilpendam